OM OSS


IT REGNSKAP AS

Vår regnskapsføring fører til noe godt for våre kunder, fordi vi fører mer effektivt, oversiktlig og brukervennlig. Vårt fokus er å skape et godt regnskap i samspill med kunden. En fornøyd kunde med stødig økonomi er en kunde som alltid kommer igjen. Tjenestespekteret til IT REGNSKAP AS er kombinert med et godt støtteapparat og dyktige medarbeidere. Vi har sentrale lokaler i Kristiansand. Vårt kontorfellesskap har støtteapparater innenfor både regnskap og revisjon. Vi løser så å si alle utfordringer!

Verdier

Våre regnskapsmedarbeidere er kompetente, erfarne, motiverte, unge, effektive, hyggelige, åpne, fleksible og modige. Mange virksomheter velger ut tre-fire verdier for bedriften. Vi ønsker at alle disse 9 verdiene og egenskapene skal styre måten vi arbeider på.

HMS

Vi som jobber i IT REGNSKAP AS er del av et kontorfellesskap som legger vekt på trivsel og samhold. Fornøyde og engasjerte ansatte, samt. flinke samarbeidspartnere gir hyggelige relasjoner til våre kunder. I tillegg til å ta vare på helse og arbeidsmiljø internt, sørger vi for å belaste klodens miljø minst mulig.

Kvalifisering

IT REGNSKAP AS er et autorisert regnskapsførerselskap med rett til å påta seg regnskapsføreroppdrag. FINANSTILSYNET, Norge. Registreringsdato 22.12.2010.