Bransjer

Vi har god erfaring innen følgende bransjer: 


Eiendom
Eiendoms-segmentet er noe vi liker og brenner for.  Vi bistår gjerne innen alt fra digitalisering, låne-søknader og budsjettering

Markedsføring
Kom igang med effektive regnskapsrutiner som sikrer at dere som driver innen markedsføring får mer tid til det kreative.

Konsulent
Få struktur på konsulenttimene og sikre deg bedre lønnsomhet. Vi hjelper en rekke bedrifter med prosjektstyring og fakturering

Tjenestebasert arbeidskraft
Driver du innen utleie av arbeidskraft? Ta kontakt med oss så får du en partner med lang erfaring og gode råd for digitalisering.

Restaurant
Kom igang med digitalisering og effektiviseringen av din restaurantdrift og personalrutine. Vi har gode løsninger og lang erfaring innen restaurantbransjen.

Butikk 
Ønsker du en mer effektiv og digital hverdag innen butikk-bransjen? Prøv oss. Vi bistår en rekke kunder med digitalt oppsett og effektivisering innen butikkbransjen. 

Håndverkere
Ønsker du en smidigere arbeidshverdag for deg og dine ansatte? Prøv oss. Vi digitaliserer og effektiviserer løpende for vår håndverker-portefølje. Vi brenner for å sikre den digitale prosjektstyringen.