Lyst på nye utfordringer?

Er du vår neste kollega?

Vi i IT Regnskap søker deg!

Målrettet

IT Regnskap som team/byrå leverer et topp moderne produkt som er skreddersydd våre kunders behov og bransje. Bli en spesialist på små og mellomstore bedrifter sammen med oss.  

Effektiv

Vi bistår med effektivisering av kundens rutiner, produkter, regnskap, og tjenester. I samarbeid med IT Regnskap får kundene våre mer enn regnskaps- tjenester. De får trygghet og tid til å drive sin virksomhet best mulig. Vi tar oss av regnskapet, systemene og økonomifunksjonen fra a-å.

Nysgjerrig

IT Regnskap bryr oss om våre ansatte og legger til rette for at alles potensiale og ambisjoner blir ivaretatt. Her får du muligheten til å utfordre deg så mye som ønskelig. En velpleid ansatt er en fornøyd ansatt som blomstrer. 

Liker å levere gode produkter

Vårt team leverer en rekke ulike tjenester for å sikre at alle får utviklet seg innen sitt fagfelt samtidig som det gir skjerpet kunnskap og eierskap til arbeidet. 

Søker digitalisering

Vår jobb som IT- og regnskaps rådgivere skiftes mot å hjelpe våre kunder med digitalisering i alle ledd. Det er en glede å kunne levere akkurat slike tjenester som byrå. Vi er kundenes nye IT hus helt fra onbaording til løpende drift. Tenk at all denne kompetansen har vi inhouse og fortsetter å bygge på. . 

Ønsker å være en rådgivende part

Det er en glede å si at vi i IT Regnskap får rådgi våre kunder løpende. Våre kunder tar kontakt når avgjørelser skal tas fordi de vet at teamet vårt har kompetanse og er oppriktig interessert i at kunden får til en så god business som overhodet mulig.  

Er du vår neste kollega? 

Vi vil gjerne treffe akkurat deg!

Ta kontakt her, send gjerne en mail eller ring oss på tlf: 91164737